Äntligen dags för badrumsrenovering, men vad ska man tänka på?
Det allra första du bör tänka på är det färdiga resultatet! Om du inte har klart för dig vad det är du är ute efter är det helt omöjligt att sätta igång. Känner du dig osäker? Ta del av alla möjliga smarta, dekorativa och praktiska lösningar online! När du vet mer eller mindre vad du är ute efter är det dags att kontakta en renoveringsfirma!

Hitta rätt renoveringsfirma

Självklart är det enklast att vända sig till internet och göra en enkel sökning på t.ex. badrumsrenovering Stockholm eller badrumsrenovering sollentunaMen du bör även fråga familj, vänner och grannar om de känner till någon bra och pålitlig firma du kan kontakta för en offert. För självklart borde du ta in offerter från flera olika firmor från början.

Material och inredning

Här börjar det roliga! Om du redan har klart för dig vad du är ute efter blir det en lätt match. Om inte kan det här vara den svåraste delen. Gör research innan du väljer ut material för att vara säker på att du väljer rätt färg, form och design!
  • Kakel och klinkers - välj något tidlöst som är enkelt att rengöra
  • Värmegolv - otroligt skönt under den kalla vintern
  • Dusch eller badkar - vilket föredrar du?
  • Ett handfat eller två - vill du dela med din partner eller ha ditt eget?
  • Toalett stol - vägghängd eller traditionell?

Glöm inte bort belysningen

Den belysning du väljer måste självklart vara godkänd för våtutrymmen. Föredrar du spotlights eller något helt annat? Något som verkligen avgör slutresultatet vid en badrumsrenovering solna är just belysningen. Ha även i åtanke att det kan vara väldigt skönt med dimmer!

Detaljerna skapar atmosfären

När badrumsrenovering är över kan det verkligen vara värt det att investera i nya produkter till badrummet. Tänk på detaljer som tandborstmugg, tvålkopp, handdukar och annat. Och glöm för all del inte bort växter! Gröna växter i ett badrum skapar den där spa känslan du är ute efter.