Anlita en flyttfirma
Att flytta innebär mycket stress och mycket att göra överlag. Undvik att bränna ut dig under flytten och anlita en flyttfirma som kan ta hand om det tunga arbetet. Det är tungt nog att behöva gå igenom alla ägodelar och packa allt på ett smart vis. Gör flytten enklare för dig själv med hjälp av en flyttfirma.

Hitta rätt städfirma

Anlita en lokal firma för jobbet. De känner till området samt att transportkostnaderna håller sig på en rimlig nivå. Men var noga med att kolla upp recensioner när du letar efter flyttfirmor Södermalm. Det finns många oseriösa firmor som du gärna vill undvika. Om andra kunder har varit nöjda med arbetet är det större chans att även du blir det.

Planera i god tid

En flytt kräver mycket planering, speciellt om du kanske är i behov av magasinering. Ta kontakt med olika flyttfirmor Södermalm i god tid innan flytten för att säkerställa att arbetet kan utföras på utsatt datum. Du vill inte hamna i situationen att du i slutändan måste göra allt själv. Markera även alla flyttkartonger på ett tydligt vis. Det gör uppackningen lättare och även snabbare!

Under flyttdagen

Under själva flyttdagen behöver du själv då inte bära tungt men var ändå med på plats för att säkerställa att inget glöms bort. Det är lätt hänt att alla lampor hänger kvar i taket! Se även till att du och din familj har något att äta under dagen samt på kvällen när flytten är utförd. En kylväska är bra att ha till hands för frysvaror!

Flyttstädning

En del flyttfirmor Södermalm erbjuder även flyttstädning som kan vara väldigt underlättande att anlita. Eftersom en flyttstädning absolut inte är som en vanlig vardagsstädning kan det vara smart att anlita en firma även för detta. Du kan då fokusera på din nya bostad och uppackning istället för städning av din gamla bostad!