Hur väljer jag rätt golv?
Kanske är det dags att fräscha upp golvet hemma? Beroende på hur slitet golvet är och vilket material det är i kan det antingen vara dags för ett helt nytt golv, eller så räcker det med en golvslipning för att fräscha upp det befintliga materialet. Att slipa ett parkettgolv till exempel är en tidskrävande åtgärd om man gör det själv, men med rätt hjälp tar det inte lång tid innan det är gjort. Men fler alternativ finns givetvis! Spana in våra förslag som kan vara värda att överväga.

Furugolv för en personlig touch

Ett golv i furu ger vackra mönster från naturen som resulterar i en personlig känsla, vilket många önskar! Ett perfekt alternativ för dig som vill sätta din egen prägel på golvet i hemmet och tack vare olika behandlingar och färger går det att få i en helt personlig stil. Idag går det att välja mellan enklare furugolv till mer rustika alternativ. Det här alternativet är hållbart och är till skillnad från fiskbensparkett mycket lättare att lägga.

Fiskbensparkett när du vill hålla det klassiskt

Som du kanske vet är fiskbensparkett ett lite mer exklusivt val då det kräver både tid och arbete för att få det snyggt. Därav är priset lite högre än andra alternativ, men det är helt klart värt det och resultatet kommer hålla i många år framöver! Oavsett om du behöver slipa ett redan befintligt golv eller lägga nytt är fiskbensparkett rekommenderar vi att du anlitar en utbildad golvläggare Solna för golvläggning Stockholm som kan skapa ett perfekt resultat.

Klickgolv är den kostnadseffektiva lösningen

Ett vanligt alternativ att välja är klickgolv då det är ett prisvärt alternativ som går att lägga själv, men det kan ta tid och vara krävande, speciellt vid dörrar och vinklart där du behöver såga till bitarna perfekt. Då kan det vara värt att låta en golvläggare göra jobbet åt dig!