Varför anlita städfirma?
Tyvärr är städning något som behöver göras ofta och på olika sätt beroende på rum. Det räcker tyvärr inte att städa en gång i månaden och hoppas att det ska se likadant ut under 30 dagar. Även om städning kan kännas tråkigt och jobbigt finns det få känslor som slår att komma hem till ett nystädad hem efter jobbet eller inför helgen. Idag blir det allt vanligare att vända sig till en städfirma som kommer hem och utför hemstädning med jämna mellanrum, så att du får tid över till annat. Bor du i Bromma kan du tex prova att googla efter hemstädning bromma för att hitta en städfirma nära dig. Och likaså om du bor i Solna, Enskede, Vallentuna osv.

Hur mycket städhjälp behövs?

Till en början kan det vara värt att boka ett städtillfälle och se hur det känns efteråt och hur många dagar som går innan du börjar uppleva att det är smutsigt hemma. Vissa föredrar hemstädning minst en gång i veckan medan andra bara några gånger i månaden. Fundera över ditt eget behov och börja med varannan vecka även om du tror att du behöver hjälp varje vecka. Oftast klarar du dig med mindre hjälp än vad du själv tror! Ett annat tips är att boka in en storstädning Stockholm två gånger per år, då en grundlig och ordentlig städning görs med allt vad det innebär. Så att blanda upp och komplettera med mindre städtillfällen är att rekommendera!

Är det dags att flytta?

Kanske står du inför en kommande flytt och behöver hjälp att städa ur den gamla bostaden. En flyttstädning är verkligen inte som en vanlig hemstädning utan mycket mer än så. Här rengörs alla hörn och rum in i minsta detalj så att bostaden kan lämnas över till nästa person eller familj som ska flytta in. Allt fixas så noga att den nyinflyttade inte ska kunna ha något att klaga på.